Klokkertro

 

Stein-Erik Sætermo

 

Adr

Bambergveien 4, 7603 LEVANGER

 

E-post

info@klokkertro.no

 

Tlf

00 47-47 48 64 41

 

Kontonr 8670 12 20791

 

Orgnr

994411691mva

ADI Armbåndsur

ADI kvarts klokker er den eneste produsenten av armbåndsur i Israel. Adi's armbåndsur, monteres og betjenes i Israel, er godt kjent i dette landet for sin kvalitet og pålitelighet. Alle importerte deler er utvalgt av deres teknikere og leverandørene må fylle deres krav til kvalitetssikring.

Adi's koleksjoner strekker seg fra enkle modeller i plast til klassisk stil og sportsur. Reim i lær til solid gummi og lenke i rustfritt stål. Elegante, klassiske dykkerur (med doble O-ring i kronen) til elegante gullbelagte klokker.

Engros og detaljhandel i hele Israel og noen få andre land rundt om i verden (Nå også i Norge på Klokkertro) selger Adi merkeklokker eller under egne merker som reklame eller gaver for sine ansatte. For egen logo-koleksjon må det bestilles minimum 50 stk. av den gjeldende modell. Det vil også komme et lite gebyr for produksjon av print-plate som produseres av Adi’s egne designere.

Vi bruker kun kvalitets-testede komponenter og har kvalitetskontroll på ulike stadier under montering, inkludert individuelle trykktester for Adi's ”waterresistant” modeller.

Som i nesten alle ur fabrikker verden over, importerer vi komponenter og sette de sammen i Adi's egne lokaler. Urkassene av metall er i utgangspunktet fra østen, noen i rustfritt stål andre tilfeller i messing med IPS eller IPG belegg.

 

Etablert i 1984, har Adi's anlegg på Kvutzat Yavne forsynt det lokale marked med økende mengder hvert år. Klokkene selges også på de fleste tollfrie flyplasser i Israel, de blir også eksportert til mange land over hele verden, deriblant Frankrike, Holland, Tyskland, USA. Mest populære som private label elementer eller med unike Jødiske og israelske motiver, er de godt mottatt overalt hvor de er for salg.

Adi er en anerkjent leverandør av det israelske forsvarsdepartementet, og har gitt titusener av klokker for soldater, sjøfolk, flygere og andre beslektede grener av Forsvaret. Mange enheter bestille klokker med sine egne emblemer som en gave til soldatene eller for oppgradering seremonier på ulike stadier i tjenesten.

De fleste av medarbeiderne er bosatt lokalt og medlemmer av kibbutzen. Adi har også en rekke profesjonelle urmakere som kontrollerer og reparerer klokker, som er en del av ”etter salgs-servicen” de tilbyr alle kunder fjern og nær.

Urverkene er enten Sveitsisk (Ronda) eller Japansk (Citizen Miyota eller Seiko Shiojuri).

 

Adi's produksjon og montasje, har blitt tildelt sertifisering for ISO 9002 ved BVQI. Alle komponenter må passere strenge kvalitetskrav, og vi tilbyr en ett-års garanti til alle kunder(Fabrikk-garanti, Klokkertro stiller selvsagt garanti i følge norsk kjøpslov).

Litt om Kvutzat Yavne

Klokkefabrikken ADI er en av mange bedrifter på kibbutzen Kvutzat Yavne.

Ideen om kibbutzen ble unfanget i Tyskland. Målet for grunnleggerne var å etablere en religiøs kibbutz og en rabinerskole (yeshiva).

Disse grunnleggerne, medlemmer av den Religiøse Zionist bevegelsen, forberedet seg på jordbruk på tyske gårder i 1929. Kort tid etter imigrerte de til Mandatet Palestina. Deretter slo de seg ned nær Petah Tikva på land kjøpt av et jødisk eiet firma. I 1941 begynte gruppen på 180 personer, med tyske zionister, å bygge Kvutzat Yavne på det nåværende område. Kibbutzen fortsatte å gro, og det kom tyske, amerikanske og sabras (jøder bosatt i Israel).

Den ble kjent som den religiøse kibbutzens vugge.

 

© Copyright